06 / 05 / 2024

Gülsevin Gülcü vefat mı etti

Gülsevin Gülcü vefat mı etti

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

TGG İnşaat'ın acı günü! Remziye Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nn Yönetim Kurulu Başkanı Tuncel Gülcü'nün ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün annesi Remziye Gülcü vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün Yeniköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Gölcük 300 yataklı öğrenci yurdu hizmete hazır!

Gölcük’te Kocaeli Üniversitesine bağlı yüksek okulların yapılmasından sonra ihtiyaç hissedilen öğrenci yurt yapımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.

Gölcük Otobüs Terminali ne zaman yenilenecek?

Gölcük'ün birçok seçim döneminde yapılacağı söylenen fakat 15 senedir yenilenmeyen Gölcük Otobüs Terminali hakkında birçok şikâyet aktarılıyor.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! İlhan Gürtaş vefat etti!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş'ın ağabeyi İlhan Gürtaş vefat etti. Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Toplantısı yapıldı!

Her ay Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında icra edilen Belediye Meclis Toplantısının Aralık Ayı ayağı dün gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri şu şekilde yer aldı...

Mehmet Ellibeş: Gölcük'te rantsal dönüşüm olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Hep söylenen bir söz var ya Rantsal dönüşüme karşıyız. Ben de rantsal dönüşüme karşıyım. Rantsal dönüşüm nasıl olur. Birilerine peşkeş çekersek rantsal dönüşüm olur. " dedi.

Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor!

Türkiye genelinde 15 Franchise ofisi ile hizmet veren Emlak İstasyonu 16. Franchise ofisini Brokerlığını Melek Yıldırım'ın yapacağı Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor.

Gölcük Adalet Sarayı'nda çalışmalar devam ediyor!

Gölcük, adalet sarayına Nisan 2016 tarihinde kavuşacak. Gölcük Sanayi Çarşısı’nın yanında yapımı devam eden adalet sarayında dış cephe çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanacak.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük adliye binası tamamlanıyor!

Gölcük Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın mantolama işlemi bitirilmiş, dış cephe dekorasyon çalışmaları da bitme noktasına gelmiş durumda. Daha sonra da boyama işlemleri tamamlanarak binanın dış çephe işlemleri bitirilmiş olacak.

Gülsevin Gülcü vefat mı etti Haberi

Gülsevin Gülcü vefat mı etti

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bülent Gülcü vefat etti. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek. TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş. çalışanları vefat etti. 
 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...