17 / 05 / 2024

Gülsu Turizm Gıda İnşaat iletişim

Gülsu Turizm Gıda İnşaat iletişim

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Şah İnsan Kaynakları Danışmanlık Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şah İnsan Kaynakları Danışmanlık Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şahveli Batmaz Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Koy Yolu Sokak'ta kuruldu.

Girit Organizasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girit Organizasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi, Nazlı Sokak'ta kuruldu.

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Zümre Humbaracıbaşı, Ayşe Göksu Şener tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Çankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Erol, Engin Erol tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erçetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy'de kuruldu.

İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İbrahim Hallaç tarafından kuruldu.

Met Ba Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Met Ba Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Metin Balıkçı tarafından kuruldu.

VMG İnşaat Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

VMG İnşaat Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Veronika Gülal tarafından İstanbul Başakşehir 1. kısımda kuruldu.

Obenik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Deri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obenik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Deri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde Yahya Tüfekçi tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Nexus Turizm Gıda İnşaat Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Turizm Gıda İnşaat Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Kadıköy Caferağa'da 10 bin TL sermaye ile Serdar Eroğlu ve Mesut Eroğlu tarafından kuruldu.

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atiye Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Jet KEnt1 Sitesi, B3 B Blok'ta kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat iletişim Haberi

Gülsu Turizm Gıda İnşaat iletişim

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...