03 / 07 / 2024

Gültaş İnşaat iletişim

Gültaş İnşaat iletişim

Gültaş İnşaat Halkalı projesi 3 blok olarak yükseliyor. Önümüzde ki aylarda satışa çıkması beklenen Halkalı Atakent Evlerinde henüz detaylar belirlenmedi. Halkalı Atakent projesinin çizim süreci devam ediyor.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları 950 bin TL'den başlıyor.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birimden meydana gelen Gültaş İnşaat Halkalı Meydan projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan bedel taksitlendirilebiliyor. İşte Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları...

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birime yer verilen Gültaş İnşaat Meydan Halkalı fiyatları 382 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Gültaş İnşaat imzası taşıyor.

Gültaş İnşaat iletişim Haberi

Gültaş İnşaat iletişim

Halkalı Atakent projesi Gültaş İnşaat tarafından İstanbul'un Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Gültaş İnşaatın karma projesi olan Halkalı Atakent Evlerinin çizimleri devam ediyor.


Gültaş İnşaat Halkalı Konutları henüz satışa çıkarılmadı. Halkalı Atakent projesi 3 bloktan meydana geliyor. Halkalı Atakent daire fiyatları henüz belirlenmedi. Detaylar belirlendiğinde sitemizde yer alacak. 


Bir kaç ay sonra satışa çıkarılması beklenen Gültaş İnşaat Halkalı Atakent Evlerinde dükkan ve rezidans daireler yer alacak. Gültaş İnşaat Halkalı ulaşım bilgileri şöyle:


Halkalı Atakent nerede?


Halkalı Atakent projesi Avrupa Konutları 3 projesine yakın mesafede yaşama geçirilecek.


Gültaş Halkalı iletişim: 


Telefon numarası: 0212 574 00 71

Adres bilgileri: Harman Sokak. No: 44/1 Bakırköy Florya İstanbul


Telefon:0212 574 00 71

Web: www.gultasinsaat.com

Safiye...