27 / 04 / 2024

gültepe bulvarı son durum

gültepe bulvarı son durum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

TOKİ Gümüşhane son başvuru tarihi!

TOKİ Gümüşhane son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 210 adet konut bulunuyor.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir Gültepe'nin imar planları meclisten geçti!

İzmir Konak  Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı düzenlendi. Gültepe imar planları, komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis onayından geçti.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Gültepe'de imar planları yenilenmeli!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Gültepe için özel projeler geliştirdiklerini açıklayarak “İyi bir plan yapılıp yollar açıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelecek” dedi.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

gültepe bulvarı son durum Haberi

gültepe bulvarı son durum


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yolun Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Aşık Veysel Bulvarı'na kadar olan bölümünde incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, Gültepe Bulvarı'nın temelinin kısa süre önce atılmış olmasına rağmen önemli bir mesafe kat ettiklerini söyledi.

50 metre genişliğinde ve 2 bin 700 metre uzunluğunda olan Gültepe Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını da takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bir ara çalışmalara bizzat katıldı. Başkan Çelik, yolun asfaltlaması tamamlanan kısımlarının İmar Planında yer alan yol bağlantıları...