05 / 05 / 2024

Gültepe Konutları nerede

Gültepe Konutları nerede

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

İzmit Gültepe Şantiyesi'nde kat karşılığı konut inşa edilecek!

İzmit Belediye meclisinde bu ay daha önce mecliste imar durumu değiştirilen Gültepe Şantiyesine kentsel dönüşüm ve kamulaştırma için rezerv konut yapılması gündeme gelecek. Kat karşılığı yapılması planlanan konutlar için başkana yetki verilecek

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı büyüklükte dizayn edildi. Projede dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarası bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den loft dairelere kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede bloklar 25 kat şeklinde yükseliyor. Projede 290 adet daire bulunuyor. Peki Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Dekar Asmalı Hayat Konutları nerede?

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlıyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Konutları nerede?

Kayaşehir Avrupa Konutları nerede?

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Peki Kayaşehir Avrupa Konutları nerede?

Gültepe Konutları nerede Haberi

Gültepe Konutları nerede

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bir süre önce açıkladığı konut projesi belediyenin Gültepe şantiyesindeki yaklaşık 48 dönümlük alanda gerçekleştirilecek. Bektaş İnşaat firmasınca yürütülecek olan konutlar için bölgede şantiye kurulmaya başlandı. Proje kapsamında 48 dönümlük alanın 18 bin metrekaresine 443 konut yapılacak, 30 bin metrekaresi de yeşil alan olarak kalacak.


Proje hazırlıklarıyla ruhsat işlemleri devam eden konut alanının girişine önümüzdeki günlerde satış ofisi kurulacağını da söyleyen yetkililer, ”Çalışmalar planlanan şekilde devam ediyor. Yakında konutların yükseleceği Gültepe’de, İzmit’e örnek olacak bir konut projesini hayata geçireceğiz” dediler.


Projenin her aşamasını yakından takip eden Başkan Doğan, konut yapılacak alanın uzun yıllardır belediye şantiyesi olarak kullanıldığını ve araziyi TOKİ’den satın aldıklarını belirterek, “Genellikle TOKİ kişi ve kurumlardan arsa alırken biz İzmit Belediyesi olarak yine bir...