29 / 04 / 2024

Gültepe Mahallesi

Gültepe Mahallesi

Bölgede uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle ahlaka uygun olmayan davranışların azaldığına dikkati çeken Remzi Sayan, Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte bölgenin kültür seviyesinin yükseldiğini de ifade etti.

Çinçin cazibe merkezi oluyor!

Gültepe Mahallesi'nde (Çinçin), gecekondulardan arındırılarak ortaya çıkarılan bölgeye, dev bir park yapacak olan Altındağ Belediyesi, çalışmalara başladı. Başkan Tiryaki, bölgenin yepyeni bir yaşam merkezine dönüşeceğini açıkladı.

Gültepe Mahallesi yatırım merkezi oldu!

Asayiş açısından sorunlu bölgelerden biri olan Ankara-Gültepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilendi...

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Gültepe Mahallesi’nde dönüşüm tamamlandı!

Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve Kayseri ilinde prestij bir semtin ortaya çıktığını söyledi.

Gültepe Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatında sona gelindi!

Denizli Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Gültepe Gençlik Merkezi yaza hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Gültepe Mahallesi’nde yapımına bir süre önce başlanan gençlik merkezinin önümüzdeki yaza kadar hizmete gireceği öğrenildi.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekiliş listesi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekiliş listesi açıklandı. 369 adet konutun satışa sunulacağı projede 120, 144 veya 180 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan toplam 952 adet konut için hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekimi 2015!

Başvuru dönemi sona eren TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekimi 2015 detayları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları kapsamında 369 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 756 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Gültepe Mahallesi Haberi

Gültepe Mahallesi

Ankara Ticaret Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte değişen ve dönü şen Gültepe Mahallesi'nde artık hayat var. Altındağ'a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, eski adıyla "Çinçin" olarak anılan Gültepe Mahallesi'nde de köklü bir değişime imza attı. Gültepe Mahallesi'nde oturan vatandaşlar artık daha mutlu, daha huzurlu... 


1'inci ve 2'nci etapların ardından hayata geçirilen Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları da, hem modern yapılarıyla hem de çevre düzenlemesiyle beğeni topluyor. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutla rı'nda da aileler rahatlıkla gezebiliyor, çocuklar parklarda gönüllerince oynayabiliyor... 


Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları'nda oturan vatandaşlar yeni evlerinden oldukça memnun. 35 yıldır Gültepe Mahallesi'nde oturduğunu söyleyen Remzi Sayan, bölgeye yapı lan hizmetlerin asla göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Bölgede uygulanan kentsel...