02 / 05 / 2024

Gültepe Gençlik Merkezi yaza hazır!

Gültepe Gençlik Merkezi yaza hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Gültepe Mahallesi’nde yapımına bir süre önce başlanan gençlik merkezinin önümüzdeki yaza kadar hizmete gireceği öğrenildi.



İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Gültepe Mahallesi’nde yapımına bir süre önce başlanan gençlik merkezinin önümüzdeki yaza kadar hizmete gireceği öğrenildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe Gençlik Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Koçal Sokak’ta 445 metrekarelik bir alan üzerine yapılmakta olan 3 katlı merkezin içerisinde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kafeterya ve kütüphane bulunuyor. Başkan Doğan,  müteahhitti işi hızlandırması konusunda uyararak, “Gençlerimiz için çok önemli olan buna benzer gençlik merkezlerini başka yerlerde de yapacağız. Allah’a çok şükür İzmit Belediyesi parasını peşin ödeyen bir belediye. Paramız da var, parayı da iyi yönetiyoruz. Milletimizin kuruşunu ziyan etmiyoruz. Müteahhitler işi aldıktan sonra artık onların hızına uyuyoruz. Gerektiğinde müteahhitleri uyarıyoruz. Bu tür konularda cezai işlemler de uyguluyoruz. Tabii ki onların da zarar etmesini istemiyoruz. İnşallah Gültepe Gençlik Merkezimiz yaza kadar açılmış olacak” dedi. 


EN İYİSİNİ İSTİYORUZ

Mehmet Ali Paşa ve  Bekirdere  mahalleri için de gençlik merkezi projelerinin olduğu söyleyen Doğan, “Topçular Mahalle Konağımızın da bir katı gençlerimize ayrılmış olacak. Gençlerimizi seviyoruz. Şehrimizde sıkılan gençlerimizin enerjilerini, faydalı yönlerde harcayabilmelerine biz de destek vermek istiyoruz. Gençlerimiz bazen zararlı alışkanlıklar edinebiliyorlar. Bu bizi üzüyor. Gençlerimize bayrağımızı, ülkemizi, milletimizi değerlerimizi teslim edeceğiz. Gençlerimizin mahallerinde en iyi koşullarda yetişmeleri çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu.


Manşet Kocaeli 




Geri Dön