07 / 05 / 2024

gültepe Mesire Alanı

gültepe Mesire Alanı

Konak Belediyesi'nin 2012 Ocak ayında temelini attığı, Gültepe'de yer alan ve İzmir'i kuşbakışı gören mesire alanının çalışmaları tamamlandı. Gültepe Çınartepe'de bulunan alan hizmete girdiğinde kentteki en büyük yeşil alan olacak.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Gültepe'ye 443 yeni konut geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.

İzmit Belediyesi'nden Gültepe'ye 443 konut!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını belirterek, proje hakkında bilgiler verdi.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Antalya Manavgat'a 30 milyon TL'lik mesire alanı geliyor!

2013 yılında yangından zarar gören 75 hektar alan Mesire alanı oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Fabrika kuracak bütçede bir yatırım. Bir fabrika gibi Manavgat’a iş, aş ve zenginlik getirecek” diye konuştu.

İzmir'e 66 mesire alanı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) İzmir'de şehrin gürültüsünden bunalan ve tabiatla buluşmak isteyen vatandaşlar için şuana kadar 66 mesire alanı tahsis etti

Manisa Kocamurtluk Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Gördes Belediyesi'nin İller Bankası aracılığıyla hazırlattığı Kocamurtluk Mesire Alanı'nın yapım işi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıktı.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

İzmir Gültepe'ye modern spor merkezi!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor merkezinin projesi hazırlandı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek kompleks, modern ve çok yönlü mimarisiyle bölgeye yeni bir soluk getirecek.

İzmir Gültepe'ye modern spor kompleksi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı.

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

gültepe Mesire Alanı Haberi

gültepe Mesire Alanı


Konak Belediyesi'nin çalışmalarıyla çağdaş bir görünüm kazandırılan Gültepe'de yer alan Çınartepe Mesire Alanı'nın adı muhtar ve meclis üyelerinin oylarıyla 'Gültepe, Cançeşme, Gül Park Mesire Yeri' olarak değiştirildi. Mesire alanı, yıl sonunda İzmirlilere hizmet vermeye başlayacak. Konak Belediyesi'nin 2012 Ocak ayında temelini attığı, Gültepe'de yer alan ve İzmir'i kuşbakışı gören mesire alanının çalışmaları tamamlandı. Gültepe Çınartepe'de bulunan alan hizmete girdiğinde kentteki en büyük yeşil alan olacak. 80 bin dönüm arazide kurulan mesire alanı kır kahvesiyle, seyir teraslarıyla, gezi alanlarıyla, süs havuzlarıyla, çocuk oyun, koşu yolu ve spor alanlarıyla İzmirlilerin uğrak yeri olacak.



Yeni...