08 / 05 / 2024

gültepe otopark son durum

gültepe otopark son durum

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

TOKİ Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 133 adet konuta yer veriliyor.

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi!

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 133 adet daireye yer veriliyor.

Gültepe'nin yeni imar planları beklemede!

Konak’ın yapılaşma sorunu en fazla olan semtlerinden Gültepe için hazırlanan yeni imar planları ‘eksiklikler’ nedeniyle beklemeye alındı.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

gültepe otopark son durum Haberi

gültepe otopark son durum

Gültepe, Ortabayır, Telsizler ve Harmantepe mahallelerini dahil edecek proje kapsamında bölgeye yeni bir katlı kapalı otopark inşa ediliyor. Kağıthane Beklediyesi'nde yer alan habere göre; otopark aynı zamanda belirli günlerde kapalı pazaryeri olarak da hizmet verecek. Otoparkta ayrıca spor alanları da olacak. 

Günlük dinamik nüfus da baz alındığında proje, bölgede yaşayan 100 bine yakın vatandaşı ilgilendiriyor. Projenin ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde yapılarak inşa çalışmalarına başlanıldı. Trafik ve parklanma sorununun çözümüne yönelik proje sayesinde açık alanda sokağa kurulan ve günlük hayatı olumsuz etkileyen pazarlar da kapalı alana taşınmış olacak. Böylelikle acil durum anlarında sokak aralarında itfaiye ve ambulans hizmetlerinin aksamasının önüne geçilecek.

Gültepe K-Park Otoparkı...