28 / 04 / 2024

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.



İstanbul'da yaşanan depremin ardından bazı okullarda hasar tespit ve iyileştirme çalışmaları yapılmıştı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bu kapsamda Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki teknik incelemenin ardından eğitime 2 gün ara verilmişti. Daha sonra öğrenciler okula çağrıldı. Çocuklarıyla okul yolunu tutan veliler ise gördüklerine inanamadı!

SIKINTI YOKMUŞ!

Okul yönetimi öğrenci velilerine gönderdiği telefon mesajıyla okulda sıkıntılı bir durumun olmadığını, çocuklarını okula göndermelerini istedi. Fakat okuldaki çatlaklar velilerin kaygısını daha da artırdı.

OKUL YÖNETİMİNDEN MESAJ

Okul yönetiminin öğrenci velilerine aşağıdaki mesajı attığı iddia edildi:
“İyi akşamlar arkadaşlar. İkinci kez okulu incelemeye gelen ekip (4 Prof.) tarafından aletlerle yapılan inceleme sonucu sıkıntılı bir durumun olmadığı tespit edilmiştir. Bu nedenle yarın eğitim öğretime devam ediyoruz. Mesajı velilerimizle paylaşalım”

VELİLER ÇOCUKLARINI OKULA GÖNDERMEDİ

Bu mesaj üzerine çocuklarıyla beraber okula gelen veliler, okuldaki çatlayan kolon ve duvarlarını görmesi üzerine çocuklarını okula göndermedi. Öğrenci velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün verdiği bu karara tepki gösterdi. 
 


Geri Dön