24 / 07 / 2024

Gültepe semt pazarı

Gültepe semt pazarı

ADANA Sarıçam Belediyesi tarafından bir şiire önce yapımına başlanan Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt Pazarının çatı montajları tamamlandı.

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Yakuplu semt pazarı taşınıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakuplu Mahallesi'nde çalışmalar gerçekleştirdi. 95. Sokak'ta her Pazar günü kurulan Yakuplu Semt Pazarı'nın 93. Sokağa taşınmasına karar verilen meclis görüşmesinin ardından alanda düzenlemeler yapıldı.

Halfeti Semt Pazarı açılış için gün sayıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede başlatılan semt pazarları çalışmaları kapsamında Halfeti'de büyük ölçüde yol kat eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Semt pazarını ilerleyen günlerde hizmete açmayı planlıyor.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Örnek, ''Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi.'' dedi.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temel atma töreni 16 Temmuz'da!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan yeni bir bulvar açıyor. Gültepe Bulvarı'nın temeli 16 Temmuz Cumartesi günü törenle atılacak.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

İzmit Gültepe Şantiyesi'nde kat karşılığı konut inşa edilecek!

İzmit Belediye meclisinde bu ay daha önce mecliste imar durumu değiştirilen Gültepe Şantiyesine kentsel dönüşüm ve kamulaştırma için rezerv konut yapılması gündeme gelecek. Kat karşılığı yapılması planlanan konutlar için başkana yetki verilecek

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hatay Samandağ'a semt pazarı inşa ediliyor!

Hatay Samandağ ilçesi Atatürk Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarının temel inşaat çalışmalarının başladığı ve iki aylık bir süre içinde bitirileceğinin öngörüldüğü ifade edildi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Batman Gültepe liseler bölgesindeki inşaat atıkları çevreye zarar veriyor!

Batman’ın gelişen semti Gültepe’de liseler bölgesi olarak bilinen Esentepe’ye komşu tepedeki manzara görenleri hayretler içinde bıraktırıyor.

Gültepe semt pazarı Haberi

Gültepe semt pazarı

ADANA Sarıçam Belediyesi tarafından bir şiire önce yapımına başlanan Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt Pazarının çatı montajları tamamlandı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, daha önce vaat edilen projeleri arasında yer alan kapalı semt pazarında sona gelindiğini ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtı nın Sarıçamüların hizmetine sunduklarını anlatarak, "Bunların ardından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Gültepe- Orhangazi Kapalı Semt Pazarlarının büyük bir bölümü tamamlandı. Sarıçamlı hemşerilerimizin daha rahat bir ortamda pazar alışverişini yapabilmesi için modern Kapalı Semt pazarlarını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. Gültepe ve Orhangazi mahallelerinde yapımına başlanan ve temelleri kısa bir süre önce atılan Kapalı Semt Pazarı inşaatlarına sık sık giderek incelemede bulunan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, pazarların aynı zamanda değişik faaliyetler içinde...