02 / 05 / 2024

Gültepe yeni spor kompleksi

Gültepe yeni spor kompleksi

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Gültepe'nin yeni imar planları beklemede!

Konak’ın yapılaşma sorunu en fazla olan semtlerinden Gültepe için hazırlanan yeni imar planları ‘eksiklikler’ nedeniyle beklemeye alındı.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde son durum!

Göztepe'nin karşılaşmalarını oynayacağı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin inşaatı evam ediyor...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2019'da açılacak!

Göztepe’nin dört gözle beklediği yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 218 milyon 900 bin TL’ye yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin 2019-2020 sezonuna yetileceği açıklandı.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Gültepe yeni spor kompleksi Haberi

Gültepe yeni spor kompleksi


Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı. Uzun zamandır kullanılmadığı için harabeye dönen binanın yıkımı Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gerçekleştirildi. Dozer ve kepçe yardımıyla kısa sürede yıkılan binadan çıkan moloz yığınları kamyonlara yüklenerek arazi temizlendi.

MODERN SPOR KOMPLEKSİ

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Şubat ayında Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nce Konak Belediyesi’ne tahsis edilen 5 bin 86 metrekarelik arazi üzerinde yer alan eski ekmek fabrikasının yerine Gültepe halkının ihtiyaçlarını karşılayacak çok amaçlı bir spor salonu inşa edeceklerini söyledi. Yıkımın ardından temizlenen arazi üzerine inşa edilecek tesisin temel atma...