20 / 05 / 2024

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhun Gül, Sonay Öztürk tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, projelerinden İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapıla o açıklama...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gülmez tarafından kuruldu.

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhun Gül, Sonay Öztürk tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, iş yeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. 2- Her türlü yol, köprü, baraj, hava alanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. 3- Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere...