11 / 05 / 2024

gümbet sultanahmet köftecisi

gümbet sultanahmet köftecisi

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, turizm cenneti Bodrum yarımadasındaki ikinci şubesini, bölgenin eğlence merkezi Gümbet’te açtı...

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Sultanahmet Köftecisi'nde tabela kavgası!

Davalık olan “Sultanahmet Köftecisi” ile ilgili şimdi de tabela krizi kapıda. Markanın sahibi olduğunu savunan Tezçakın Ailesi ile, AVM’lerde 200’e yakın şubeye ulaşan zincirin sahibine, tabelaları indirmesi için tebligat göndermeye başladı.

200 köfteci tabela indirecek!

'Sultanahmet Köftecisi' markasının izinsiz kullanımı gerekçesiyle açılan dava Tezçakın ailesi lehine sonuçlandı. Özellikle AVM'lerde yer alan 200 şubeli köfteci zincirinin 7 gün içinde tabela indirmesi gerekiyor.

Sultanahmet Köftecisi yurtdışında 60 yeni şube açacak!

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Sultanahmet Köftecisi yurt dışında 60 şube açacak!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Sultanahmet Köftecisi Avrupa'da yeni şubeler açacak!

İstanbul'un asırlık markalarından Tarihi Sultanahmet Köftecisi, yurtdışı atağına kalktı. Şirket, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyle yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi'nde yapılacak olan Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için 23 Temmuz'da halkın katılımı toplantısı yapılacak.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son!

Aylık taksitlerin 385 TL'den başladığı TOKİ Gümüşhane Köse projesinde 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son!

44 adet dairenin satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Konutları'nda toplam 2+1 daire seçeneği yer alıyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son!

Daire alanlarının 67,5 metrekare şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ projesinde 44 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son!

9 bin 461 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gümüşhane Köse Evleri'nde 11 adet ev satılıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

gümbet sultanahmet köftecisi Haberi

gümbet sultanahmet köftecisi

Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği Bodrum’da ilk şube Ortakent’teki Midtown Alışveriş Merkezi’nde hizmet veriyor. Gümbet’te  açılan Tarihi Sultanahmet Köftecisi ise Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gümbet kavşağında damaklara lezzet sunacak.


Sultanahmet Köftecisi’nin klasik lezzet üçlüsü, köfte, piyaz ve irmik helvasından oluşan menü, diğer şubelerde olduğu gibi Gümbet’teki dükkanda da malzemenin en hası, en sağlıklısı ve en temizi kullanılarak, özel sunumuyla servis edilecek.


 Gümbet Şubesi’nin açılışında Sultanahmet Köftecisi’nin 3 kuşağı bir arada yer aldı. Açılış kurdelesini Sultanahmet Köftecisi  3. kuşak sahibi Mehmet Seracettin Tezçakın,  4. kuşaktan Selim Sinan Tezçakın, 5. kuşaktan Mehmet Efe Tezçakın ile Murat Koçyiğit birlikte kestiler.

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un  da katıldığı açılışta,  Sultanahmet Köftecisi  Asya Müdürü Burak Duman da hazır bulundu.


5. kuşak Mehmet Efe Tezçakın, açılışın...