17 / 05 / 2024

Gümüş Ekspres Turizm iletişim

Gümüş Ekspres Turizm iletişim

Gümüş Ekspres Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ender Kazancı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Nermin Terzi ve Nejla Gülcemal tarafından kuruldu. 

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Arı tarafından kuruldu.

Gümüş Ekspres Turizm iletişim Haberi

Gümüş Ekspres Turizm iletişim

Gümüş Ekspres Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ender Kazancı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Gümüş Ekspres Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM ALANINDA 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri...