07 / 05 / 2024

gümüş gram bugün

gümüş gram bugün

Gümüş fiyatlarında son dakiak gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerinde olan gümüşlerin ne zaman değer kazanacağını araştırırken, uzman isimden son dakika açıklaması geldi. işte gümüş piyasasında son durum...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira? İşte 7 Temmuz 2023 dolar kuru...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

gümüş gram bugün Haberi

gümüş gram bugün

Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar öte yandan gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcıalrına sabırlı olmaları konusunda uyarara gümüşün yükseleceği zamanı açıkladı.

Gümüş, altın ile birlikte yükselişe geçip, altın ile birlikte düşüşe geçerken son zamanlarda dip seviyelere geriledi. Altının ons fiyatı 1700 dolar seviyelerine kadar gerilerken gümüş ons fiyatı ise 18  dolar seviyesinden işlem görüyor.

Altın ve gümüş piyasasındaki bu dalgalanmaların ne zaman sona ereceğini merak eden yatırımcılar merakla fiyatların yükseleceği ve kazanakları zamanı bekliyor.