11 / 05 / 2024

Gümüşderedeki arıtma tesisinde son durum

Gümüşderedeki arıtma tesisinde son durum

İstanbul Okmeydanı’ndaki planların iptal edilmesinin ardından yargıdan bir güzel haber de Gümüşdere için geldi. Gümüşdere’deki tarım arazilerinin bir kısmının İSKİ’ye arıtma tesisi yapılması için devredilme kararı 4. İdare Mahkemesi tarafından iptal edild

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenilendi!

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Gümüşderedeki arıtma tesisinde son durum Haberi

Gümüşderedeki arıtma tesisinde son durum

İstanbul Okmeydanı’ndaki planların iptal edilmesinin ardından yargıdan bir güzel haber de Gümüşdere için geldi. Gümüşdere’deki tarım arazilerinin bir kısmının İSKİ’ye arıtma tesisi yapılması için devredilme kararı 4. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 2013 yılında İSKİ’ye devredilen 80 dönümlük arazi Sarıyer’in taze meyve ve sebze üretim alanın üzerinde bulunduğu için hem köylüler hem de çevreciler tarafından büyük tepki toplamıştı.



İSKİ’YE TAHSİS EDİLMİŞTİ

İstanbul’un şehir içindeki ender tarım arazilerden biri olan Sarıyer Gümüşdere 2013 yılından beri İSKİ’nin arıtma tesisi projesiyle tehlike altındaydı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarım alanı statüsüne alınmasına rağmen Toprak Koruma Kurulu arazinin 80 dönümlük kısmını tarım vasfından çıkarıp İSKİ’ye tahsis etti. Araziye atık arıtma tesisi yapılması için Toprak Koruma Kurulu’ndan iki yıl önce Mart ayında karar çıkmış, Kurul,...