05 / 05 / 2024

Gümüşhane atatürk stadı yeni spor kompleksi

Gümüşhane atatürk stadı yeni spor kompleksi

Gümüşhane’de uzun süre şehrin gündemini meşgul eden eski Atatürk Stadına yapılacak olan Gençlik Merkezi ve spor kompleksine ilk kazma vuruldu. Projenin 5 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı..

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Atatürk Stadı 3 ay içinde millet bahçesi olacak!

AGİTPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmek için gün saydığını söyledi. Avcı, çalışmaların 90 gün süreceğini belirtti.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Stadı'nda yeni meydan çalışmaları yapılıyor!

Yapımı için 1926 yılında Atatürk’ün 1000 lira bağışta bulunduğu ve 1948 yılında tamamlanan Atatürk stadının bulunduğu alanın, stadın tarihi dokusu korunarak ayrıcalıklı bir meydana dönüştürüleceği proje kapsamında yıkımlar hızla sürüyor.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Bursa Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmaları başladı!

Yapımı için 1926 yılında Atatürk’ün 1000 lira bağışta bulunduğu ve 1948 yılında tamamlanan Atatürk stadının bulunduğu alanın, stadın tarihi dokusu korunarak ayrıcalıklı bir meydana dönüştürüleceği proje kapsamında yıkımlara başlandı.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

Gümüşhane atatürk stadı yeni spor kompleksi Haberi

Gümüşhane atatürk stadı yeni spor kompleksi

Yüklenici firmanın şantiyesini kurmasının ardından iş makineleri ilk kazma bugün vurulurken, altı otopark, üstü gençlik merkezi ve spor donatıları olan tesis Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyacak.

Projeyi normalde geçen yıl faaliyete geçirmeyi istediklerini fakat şehrin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak otopark sorununu çözme adına Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iletişime geçerek altının otopark olması kararının çıkartıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, İl Genel Meclisinden de kararın çıkması ve havaların inşaat için uygun hale gelmesiyle yüklenici firmanın çalışmalara başladığını söyledi.

“5 BİN METREKARESİ YEŞİL ALAN, 2 BİN METREKARESİ GENÇLİK MERKEZİ OLACAK”

Toplam 7 bin metrekarelik alanın inşaat olacak bölümünün 2 bin 76 metrekare, yeşil alanın ise 5 bin metrekare olacağını özellikle vurgulayan Aslan, bu yaz kaba inşaatın tamamlanacağını belirterek,...