02 / 05 / 2024

Gümüşhane avm ihalesi

Gümüşhane avm ihalesi

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane'de 29 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesi'ne ait, Gümüşhane İli, Merkez İlçesi'nde bulunan 5 arsa üzerinde Alış Veriş Merkezi yapılması için satışa çıkartıldı. İhalesi 26 Ağustos Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 29 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut müjdesi!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane Köse projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Köse'de hayata geçirdiği 98 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gümüşhane Köse 98 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Köse İlçesi Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihalesi 16 Ocak'ta yapılmıştı. Çalışmalar başladığı projenin 2020 yılın9ın Mart ayında tamamlanması planlanıyor...

Gümüşhane avm ihalesi Haberi

Gümüşhane avm ihalesi

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yaklaşık 18 bin metrekare arsada yapılacak olan alışveriş merkezi ihalesi gerçekleştirildi.


Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında yapılan ihaleyi Karşıyaka Tabiat Parkını da yapan Tekinalp grubuna ait Kundur İnşaat firması kazandı.


Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesi’ne ait arsa üzerinde Belediye Başkanlığı tarafından uygun bulunan projeye uygun mimari, statik, elektrik, mekanik peyzaj uygulama projeleri teklif şartname ve standartlar doğrultusunda her türlü masrafları yüklenici firmaya ait olmak üzere AVM işletmeciliği yap-işlet-devret modeli kapsamında 30 yıllığına kiraya verildi.


İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’de milat olacak değişimlere imza atmaya hızla devam ettiklerini, her alanda, her noktada farklı hizmetler sağladıklarını söyledi.


AVM inşaatı 16 ay sonra bitecek


17 Şubat 2017 tarihinin altının çizilmesi gereken ve şehre seviye...