05 / 05 / 2024

Gümüşhane boşaltılan binalar

Gümüşhane boşaltılan binalar

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

Gümüşhane TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Boşaltılan 26 okuldan 19’u 1999 depreminden sonra yapılmış!

İstanbul’da meydana gelen 5.8’lik depremde hasar görmesi nedeni ile boşaltılan 26 okuldan 19’unun 17 Ağustos 1999 depreminden sonra yapıldığı belirtildi… 

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane boşaltılan binalar Haberi

Gümüşhane boşaltılan binalar

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle etraftaki 2 bina boşlatıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, merkezdeki Karşıyaka Mahallesi, Bahçeli Sokak'ta konut yapımı için açılan bir inşaat temelinde göçük meydana geldi.

Kayaların düşmesiyle meydana gelen gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerinde polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Gümüşhane Belediyesi teknik ekipleri incelemeler yaptı.

Alanda göçüğün devam etmesi sebebiyle inşaatın bitişiğindeki 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak mühürlendi.

Alandaki incelemelerden sonra gazetecilere açıklamalar yapan Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ceylan, inşaat için boşlatılan alanda kaya düşmesi ihbarı üzerine alana gelerek tedbir aldıklarını belirtti.

Yapılan incelemeler sonucunda inşaat alanı içerisinde arazi şartları nedeniyle taş düşmeleri olduğunun tespit edildiğini dile getiren Ceylan, şöyle konuştu:

"Detaylı incelemeler ilgili kurumlarca gün ağarınca tekrar...