06 / 05 / 2024

Gümüşhane Gençlik Park Projesi ne zaman bitecek

Gümüşhane Gençlik Park Projesi ne zaman bitecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı restore edilecek! 

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan kayadan oyma tarihi Çakırkaya Manastırı 1 milyon TL'lik restorasyon projesiyle restore edilecek...

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Gümüşhane'de 100 milyon TL'lik kamu yatırımı yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, şehrin doğu ve batı noktalarına yapılacak ve yaklaşık 100 milyon TL’lik kamu yatırımlarının inşaatlarının bahar aylarında başlayacağını söyledi.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Gümüşhane'de Ağustos ayında 134 konut satıldı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün, TÜİK veritabanından derlediği bilgilere göre; Gümüşhane'nin Ağustos ayı konut satışı yüzde 13,6 oranında artarak 134 oldu.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi ne zaman bitecek Haberi

Gümüşhane Gençlik Park Projesi ne zaman bitecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.


Eroğlu, Gümüşhane Belediyesi tarafından eski Atatürk Stadı alanında, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksine ek olarak hazırlanan Gençlik Park Projesi inşaatını gezdi.


Belediye Başkanı Ercan Çimen'den projeye ilişkin bilgi alan Bakan Eroğlu, daha sonra DSİ'nin yürüttüğü Harşit Çayı Dere Islahı Projesi'ne ek olarak belediye tarafından uygulanan Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'nin Karşıyaka Mahallesi'ndeki çalışmalarını da inceledi.


Veysel Eroğlu, burada yaptığı açıklamada, çalışma sayesinde Harşit Çayı etrafında muhteşem yeni alanlar oluşacağını belirterek, "Bu çay Gümüşhane için bir gerdanlık şeklinde olacak. Burası için ne masraf gerekiyorsa yapıyoruz. Milletvekillerimizin, belediye başkanımızın sıkı takibi sonucu projeyi devam ettiriyoruz" dedi.


Projenin hayata geçmesi...