30 / 04 / 2024

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.



Gümüşhane Özkürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları inceledi.


Kaymakam Durgut'a inşaatlarda incelemeleri sırasında Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Tok ve okul müdürleri eşlik etti. 


Durgut ve beraberindekiler, Kürtün İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulOrtaokul ve Kürtün Anaokulunu incelemelerde bulunarak, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ak'tan inşaat ve tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 


Daha sonra özkürtün İlçesinde Kürtün Anadolu Lisesi Spor salonu için özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya ile birlikte yer tespiti yapıldı. 


Okulların ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan, eğitim alanında çıtayı yükseltmek ve önemli başarılar elde etmek olduğunu vurguladı. 



Gümüşkoza Gazetesi


Geri Dön