06 / 05 / 2024

gümüşhane ulaşım projeleri

gümüşhane ulaşım projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Gümüşhane, 20'den fazla tünel çalışması ile Türkiye'de en fazla tünel inşaatı olan il. Tünel sayısının fazla olması nedeniyle Karayolları Tünel Bakım Şefliğini Gümüşhane'ye kuracağız" dedi

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor!

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor..

Gümüşhane'de TOKİ Konutları sayısı 2 bine ulaşacak!

Gümüşhane Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmalar sonucunda TOKİ tarafından Çamlıca Mahallesi mevkiinde ihale edilen 528 konutun ardından 2 ve 3.etap için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki konut sayısının 2 bine ulaşması planlanıyor.

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

Gümüşhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kılıç tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Bilge Kaan Sokak'ta kuruldu.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 1.840 konut!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey mahallesinde incelemelerde bulundu. Çimen, kente kazandıracakları konut projelerine adım adım yaklaştıklarını belirtti.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

Gümüşhane yeni devlet hastanesi yolu ihalesi yarın yapılacak!

Gümüşhane Belediyesi, Yeni Devlet Hastanesi yolunu yapım işi ihalesi, yarın belediye hizmet binasında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. Sözleşme imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak.

gümüşhane ulaşım projeleri Haberi

gümüşhane ulaşım projeleri


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Halepçe'de yaşanan olayı kınadıklarını, bir daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni ettiklerini söyledi.


Elvan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği kentte, Gümüşhane Valiliğini ziyareti öncesinde gazetecilere, Halepçe katliamının yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.


Bakan Elvan, daha sonra Vali Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. Vali Mayda, Elvan'a kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sundu ve ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdi.


Elvan, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin çok önemli ulaşım ağında olduğunu vurgulayarak, "AK Parti iktidarına kadar kuzey-güney aksları hep ihmal edildi. Ülkede sağlanan istikrar ile dört bir yanımız şantiyeye döndü. Gümüşhane de ulaştırma yatırımlarından büyük pay aldı" dedi.


Gümüşhane'nin 20'den fazla tünel çalışması ile Türkiye'de en fazla tünel inşaatı olan il olduğuna dikkati çeken Elvan, şunları kaydetti:


"Tünel sayısının fazla olması...