09 / 05 / 2024

Gümüşhane yatırımcıları

Gümüşhane yatırımcıları

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Gümüşhane yatırımcıları Haberi

Gümüşhane yatırımcıları

Bakanlar Kurulu’nun 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı’nda yer alan Gümüşhane, yatırımcıları bekliyor.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi. Memiş, “Hükümetimizin açıkladığı Cazibe Merkezi Programı hem ilimiz için hem bölgemizin için hem de yatırımcılar için çok önemli bir fırsattır. Son yıllarda Gümüşhane’miz aldığı yatırımlarla geleceğe daha ümitle ve daha güçlü bakar hale gelmiştir” dedi.


Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 112 bin kişiye istihdam sağlanmasının hedeflendiğini dile getiren Vali Memiş, Gümüşhane’nin de bu istihdamdan önemli bir pay alacağını kaydetti. Cazibe Merkezleri Programı’nın arsa tahsisinden, bina yapımına, bina yapımından, fabrikaya, makine alımına, işletme sermayesine varıncaya kadar...