28 / 04 / 2024

Gümüşhanede iki tesis arasına köprü

Gümüşhanede iki tesis arasına köprü

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

YouTuber Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Gümüş tekrar şaha kalktı! Gümüş fiyatlarında flaş seviye! Gören mutluluktan uçuyor...

Gümüş fiyatları bugün hızla yükselişe geçti. Haftanın ilk iki günü düşüşe geçen gümüş fiyatları son günlerde yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. İşte gümüş fiyatlarında flaş seviye. Ayrıntılar haberimizde...

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Gümüşhane Havalimanı 2019'da tamamlanacak!

Gümüşhane ve Bayburt halkının yıllardır beklediği ve 16 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen havalimanı projesi, iki kenti daha havaalanı ile buluşturacak

Gümüşhane'de 4 milyon 711 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Hazineye ait olan Gümüşhane Merkez Akçakale Köyü'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon 777 bin TL rayiç bedeli ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Gümüşhane'de yıkılma tehlikesi bulunan 6 bina boşaltıldı!

Gümüşhane Merkeze bağlı Hasanbey Mahallesi Şehit Özkan Şişman Sokak'taki bir inşaatın temel kazısı sırasında, üç kattan oluşan iki binanın dış cephesinde bulunan merdivenler çöktü.

Gümüşhane Şiran'a 3 yeni tesis!

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine DOKA desteğiyle 3 ayrı tesis yapılacak. Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, projenin butik otel, Kadın Yaşam Merkezi ve üçüncü binanın müze, kütüphane ve sergi salonundan oluştuğunu söyledi.

Gümüşhanede iki tesis arasına köprü Haberi

Gümüşhanede iki tesis arasına köprü

Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı açıklamada, Hacıemin Mahallesi'nde bulunan katı atık aktarma istasyonu ve atık su antma tesisi yolunun çevre yolu çalışmaları sırasında kullanılma/ hale geleceğini ifade etti.


Bağlantı köprüsünün Karayolları tarafından yapılacağını belirten Çimen, şöyle devam etti: "İlimizde süren en önemli yatırımlardan biri olan çevre yolu çalışmaları sırasında katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisine ulaşım sağlanan çevre yolu başlangıcındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle kapanıyor. Bizim de buraya bağlantı kurabilmemiz için bağlantı köprüsü yapmamız gerekiyordu ancak belediyemizin kaynaklarım harcamadan bu köprünün yapılması için girişimlerde bulunduk. Girişimlerimiz sonuç verdi ve köprünün yapımım Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız üstlendi. Köprü yapımıyla bu alanda kalan Harşit Çayı'mn ıslahı da...