09 / 05 / 2024

Gümüşhanede yangın mı çıktı

Gümüşhanede yangın mı çıktı

Gümüşhane'de orman yangını çıktı. Kent merkezine bağlı bir köydeki 25 hektarlık ormanlık ve de çalılıkta kısmen kontrol altına alınan yangının söndürülmesi için çalışmalar hala sürüyor.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Gök tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı dün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 22 Mart'ta askıdan inecek...

Ankara Güneypark kentsel dönüşümünde son karar Danıştay'ın!

Danıştay, Ankara Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili hazırlanan 6 plan değişikliği ile 1 Bakanlar Kurulu kararı hakkında açılmış 16 dava dosyasını birleştirerek bilirkişi incelemesi istedi.

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Gümüşhane'de 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği 29 köyün içme suyu deposunu güneş enerjili tam otomatik klorlama sistemiyle donattı.

Gümüşhanede yangın mı çıktı Haberi

Gümüşhanede yangın mı çıktı

Kent merkezine bağlı köydeki 25 hektarlık ormanlık ve çalılıkta 9,5 saat önce çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor.


Tekke köyü Uzunağıl mevkisindeki 25 hektarlık alanda 14.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan, rüzgar ve sıcak havanın etkisiyle kısa sürede yayılan yangını söndürme çalışmalarına 300 askerin yanı sıra itfaiye, İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri (DSİ), Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri ve vatandaşlar katılıyor.


Bölgenin engebeli olması nedeniyle ekipler alevlere müdahalede güçlük çekiyor. İş makineleri, hendekler açarak alevlerin daha fazla yayılmaması için önlem alıyor.


25 hektarlık alanda etkili olan yangının kısmen kontrol altına alındığı...