04 / 05 / 2024

Gümüşler Proje İnşaat adres 

Gümüşler Proje İnşaat adres 

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları

2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? 29 Eylül 2022 güncel gümüş fiyat listesi

29 Eylül 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Doların baskısı altında kalan gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 29 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 

Gümüş fiyatları bugün altın fiyatlarındaki hafif yükselişin etkisi ile toparlanmaya başladı. Peki bugün gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 

Gümüşler Proje İnşaat adres  Haberi

Gümüşler Proje İnşaat adres 

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A- İNŞAAT Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde konut ve işyeri vb. yapılar inşa etmek, kullanmak veya kiralamak satmak. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. Toplu konutlar meydana getirerek, satmak veya yapılmış konut ve işyeri satın almak ve satmak, resmi ve özel sektörce açılmış ve açılacak olan artırma ve eksiltme ihalelerine iştirak etmek, teklif vermek, almak, yapmak ve yaptırmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak veya bir başkasına...