17 / 05 / 2024

Gümüşsu Şelalesi

Gümüşsu Şelalesi

2014 Yılı Yatırım Programı “Tabiat Varlıkları ve Doğal Sit Alanları Yeniden Değerlendirme Projesi” alt projesi olan “Korunan Alanlarda Biyo-Ekolojik Araştırma Projesi” süreci Denizli ve Aydın'da başladı...

Uzman isimden deprem uyarısı geldi: İznik, Gölbaşı, Sapanca göllerinin su seviyelerindeki ani artışlara dikkat!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, tektonik göllerdeki su seviyelerinde yaşanan yükselişlerin "depremin habercisi" olabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

1071 Göl-Su Projesi, 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, bin günde 1071 Göl-Su Projesini çok hızlı ve verimli bir çalışma ile 2019 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

İZSU’dan Gümüldür’e 8.5 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Gümüldür bölgesinin evsel atıklarını Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne taşıyıp arıtmak için 7 kilometre uzunluğunda iletim hattı ile 2 terfi merkezi yapıyor.

Orman Bakanlığı'ndan Gümüşhane'ye 13 milyon liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanlığından Gümüşhane'ye 13 milyon liralık yatırım. Tamamlanan 2 tesis, Başbakan Davutoğlu'nun 23 Aralık'ta Ankara'da katılacağı törenle hizmete alınacak.

Gümüşsu Şelalesi Haberi

Gümüşsu Şelalesi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü 2014 Yılı Yatırım Programı “Tabiat Varlıkları ve Doğal Sit Alanları Yeniden Değerlendirme Projesi” alt projesi olan “Korunan Alanlarda Biyo-Ekolojik Araştırma Projesi” süreci Denizli TVK Bölge Komisyonu kontrolündeki illerde (Denizli, Aydın) başladı.


Proje sürecinin ilk aşaması olarak mevcut (Aydın İlinde 8, Denizli İlinde 18 adet) doğal sit alanları ve potansiyel (Aydın İlinde 1, Denizli İlinde 11 adet) doğal sit alanları yüklenici firma görevlilerine, Müdürlüğün personelleri tarafından fotoğraflandırmak ve koordinatlandırmak üzere gezdirildi.


Proje süreci 370 gün olup, proje bitiminde mevcut doğal sit alanları sınırları bilimsel çalışmalara dayanmak üzere yeniden belirlenecek ve potansiyel doğal sit alanlarının durumu belirlenecek.



Denizli ve Aydın'da çalışması yapılmak üzere belirlenen potansiyel sit alanları;


Latmos (Beşparmak) Dağları - Söke ve Koçarlı İlçeleri/Aydın


Gölcük (Kapız)...