29 / 04 / 2024

günaydın konakları fiyat

günaydın konakları fiyat

Tuzla Günaydın Konakları'nda teslimler hemen gerçekleşiyor, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 konut tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 185 bin liradan başlıyor

Hak Yapı Günaydın Konutları'nda 490 bin liraya 4+2 dubleks!

Tuzla Günaydın Evleri'ndeki konutlar hemen teslim ediliyor banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 185 bin liradan başlıyor

Hak Yapı Tuzla Günaydın Evleri'nde 185 bin liraya!

Tuzla Günaydın Konakları kapsamında yer alan daireler hemen teslim ediliyor, projede fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor

Hakyapı Tuzla Günaydın Evleri'nde 185 bin liraya!

Tuzla Günaydın Konakları'nda fiyatlar 185 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Günaydın Konakları'nda aidat 200 TL! 225 bin TL'ye 3+1!

Tuzla Aydınlı'da yer alan Günaydın Konakları'nda aidat ödemeleri 200 TL olarak belirlendi...

Günaydın Konakları Tuzla'da 185 bin liraya 2+1 daire!

Tuzla Aydınlı'da yer alan Günaydın Konakları'nda 2+1 daireler 185 bin lira ile 210 bin lira arasında değişiyor...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 10 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları değer kaybederken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçerken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı ne kadar?

Gümüş fiyatları dibe çöküyor! Yatırımcılar dikkat bugün gümüşün gramı ne kadar?

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları dibe çökmeye başladı, gram fiyatı 12 liranın altına kadar düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

Gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar? 27 Nisan 2022 gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftaya değer kaybederek başladı. Gümüşün gram fiyatı 12 liranın altına kadar düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

Yatırımcılar dikkat gümüşte alım zamanı mı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı şu dakikalarda alış fiyatı 11,54 lira, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki gümüş bugün kaç lira seviyesinde güne başladı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı dün haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Peki bugün gümüşün gramı kaç lira?

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Gümüşün onsu ise kapanışta 24,73 dolar oldu.

Gümüşün gramı bugün ne kadar? 30 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüşün gram fiyatı dün güne 12,16 lira seviyesinde başlarken, gün içerisinde gelen barış haberleri ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu?

1 gram gümüş ne kadar? 29 Mart 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altından sonra en çok yatırım tercihini gümüşten yana kullanıyor. Gümüşün gramı dün güne 12,24 liradan başlarken bugün kaç lira oldu? 1 gram gümüş ne kadar? İşte 29 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

günaydın konakları fiyat Haberi

günaydın konakları fiyat

Tuzla'da inşa edilen Günaydın Konakları 17 bin 500 metrekarelik alana yayılıyor.Hak Yapı imzasıyla yükselen proje 4 bloktan oluşuyor. 

Günaydın Konakları nerede? Havadan görüntüleri için tıklayınız!


Tuzla Günaydın Konakları'nda 102 konut bulunuyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 konut tiplerinin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Tuzla Günaydın Konakları fiyatları:

2+1 daireler 185 bin TL ile 245 bin TL arasında,

3+1 daireler 310 bin TL ile 330 bin TL arasında,

3+2 daireler 390 bin TL'den,

4+2 dubleks daireler 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor.


Hak Yapı Günaydın Konakları'nda; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu,otopark alanları, kapalı fitness salonu, yürüyüş alanları, tenis kortu gibi alanlar bulunuyor.


Günaydın Konutları'nda; 2+1 daireler 95 metrekare ve 118 metrekare, 3+1 daireler...