10 / 05 / 2024

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Gökyaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunuscan Bulut tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümranye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gen tarafından kuruldu.

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.


Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamek,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek,bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.5-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.6-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak.7-Yurtiçinde ve yurtdışında resmi...