27 / 04 / 2024

Günaydın Tarım Çiftliği

Günaydın Tarım Çiftliği

Günaydın Et, Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Alman Çevre Bakanlığı ile birlikte bir ilke imza atarak Balıkesir Gönen’de bulunan Günaydın Tarım Çiftliği’ne Biyogaz Tesisi kuruyor

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Tarım Kredi Market temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını başlattı. 

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

İndirim geliyor! İşte et fiyatlarını düşürecek 'besi çiftliği' hamlesi! Detayları açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde özellikle büyükşehirlere yakın yerlerde besi çiftliği kurmayı planladıklarını söyledi.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Tarım Kredi'de 600 çeşitte dev indirim! Zincir markette 180-190 liralık ürün Tarım Kredi'de 80 lira!

Tarım Kredi'de 600 çeşitte indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar TL'ye satışa sunulacak? 600 ürün indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı, şeker ve çayda çılgın indirim! Tarım Kredi 20 Ağustos kataloğu açıklandı! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 20 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Günaydın Tarım Çiftliği Haberi

Günaydın Tarım Çiftliği

40 yıldır kasap, steakhouse ve restoranlarıyla güvenilir, sağlıklı et konusunda uzmanlığı ile tanınan, Bostancı’daki ilk dükkandan bugün 30 restoranlı zincire sahip olarak hizmet veren Günaydın Et yeni bir proje geliştirdi.


Restoranlarının tüm et ihtiyacının karşılanması için Balıkesir Gönen’e bağlı Çınarpınar Köyü’nde kurulan Günaydın Tarım Çiftliği’nde, doğal çevrenin ve biyoçeşitliliğin korunması, hayvansal atıkların yönetiminin sağlanması için biyogaz tesisi kuruluyor. 


Yeşil ekonomiyi desteklemek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Almanya Çevre Bakanlığı işbirliği ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı destekleriyle kurulacak Türk-Alman Biyogaz Tesisi için protokol imzası gerçekleşti.


2010 yılından beri incelemelerini sürdüren Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Alman Çevre Bakanlığı yetkilileri yaklaşık 30 başvuru arasından biri Balıkesir Gönen’in yanı sıra Kırşehir illinde...