03 / 05 / 2024

günaydının sahibi kim

günaydının sahibi kim

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in Günaydın Et’in patronu Cüneyt Asan ile yaklaşık 150 milyon dolara restoranların yüzde 70’i için el sıkışmak üzere olduğu belirtiliyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

IKEA'nın sahibi Ingvar Kamprad vefat etti!

41 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen IKEA'nın sahibi  Ingvar Kamprad vefat etti!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

günaydının sahibi kim Haberi

günaydının sahibi kim


Geçtiğimiz yıl yaptığı satın almalarla dikkat çeken Doğuş Holding’in eğlence sektöründeki markası D.ream 2014’e de hızlı giriyor. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in Günaydın Et’in patronu Cüneyt Asan ile yaklaşık 150 milyon dolara restoranların yüzde 70’i için el sıkışmak üzere olduğu belirtiliyor.


2013’te 12 markayı bünyesine katan Doğuş Holding, 2014’e de hızlı başlamak üzere. Doğuş Holding’in eğlence sektöründeki markası D.ream, Günaydın Et’i satın almak üzere. Uzun süredir Günaydın Et’in çoğunluk hissesini almak için masada olan tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Detayların tamamlanmasının ardından Günaydın Et’in yüzde 70’i Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream markasına geçecek. Bu anlaşmanın değeri ise yaklaşık 150 milyon dolar olacak.


UZUN SÜREDİR MASADALAR


2013’ün son günlerinde masaya oturan tarafların imzaya çok yakın olduğu belirtiliyor. Günaydın Et ve Restaurantları...