02 / 05 / 2024

Günep Yapı Kuruköprü İş Merkezi projesi

Günep Yapı Kuruköprü İş Merkezi projesi

Günep Grup şirketleri içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı, 2013 yılında yepyeni bir iş merkezi projesini Kuruköprü'de başlattı. Kuruköprü İş Merkezi projesini 2015'te tamamlanacak...

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Günep Yapı konut projeleri 2015 yılı sonlarında başlayacak!

Günep Grup şirketlerinden, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı AŞ bugüne kadar Adana'nın muhtelif semtlerinde yapımını gerçekleştirmiş olduğu konut ve iş merkezleriyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri Kuruköprü Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuruköprü'de yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.Törende ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 10 derslikli okul binasının temel atma töreni

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi, Burhan Nazlıgül Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlam ve güvenli yapı için denetimler devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, sağlam ve güvenli yapı için denetimlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde Bakanlık ve İl Müdürlüklerinde görev yapan personellerce diğer illerdeki denetimlerde hız kesmeden devam ediyor.

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

Kira zamları neye göre yapılır?

Kira zamlarının nasıl hesaplanması gerektiği, kira hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki mesken ve işyerlerinde kira zamları neye göre yapılır? İşte kira zamları 2014..

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.

Günep Yapı Kuruköprü İş Merkezi projesi Haberi

Günep Yapı Kuruköprü İş Merkezi projesi

Günep Grup şirketleri içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı, 2013 yılında yepyeni bir iş merkezi projesini Kuruköprü'de başlattı. Günep Yapı Genel Müdürü Lütfi Beşdok, "Şehir merkezinde, geleneksel ve modem mimarinin buluşturulması ile bulunduğu bölgenin genel görünüşüne önemli katkı sağlayacak Günep Kuruköprü İş Merkezi projemizi başlattık. Projemizi 2015 yılı içinde hizmete hazır hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi. Beşdok, Kuruköprü bölgesinde şehrin tam ortasında 61 metrekare ve 114 metrekare arasında değişen 88 adet ofis ve 14 adet iş yeri olan bir iş merkezi yapacaklarını söyledi. Beşdok, "Son derece şık ve gösterişli olması için projesi üzerinde titizlikle çalıştığımız geleneksel ve modern mimarinin buluşturulmasıyla bulunduğu bölgeye görsel anlamda önemli katkılar sağlayacak olan iş merkezimiz 2015 yılı içinde hizmete girmiş olacak" diye konuştu. 


Lütfi Beşdok,...