19 / 05 / 2024

Güneş 3 Sitesi İcradan

Güneş 3 Sitesi İcradan

T.C. Erdemli İcra Müdürlüğü, Mersin ili Erdemli ilçesinde bulunan Güneş 3 Sitesi'nde Belma Erdil'e ait daireyi 85 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 24 Ağustos 2012 Cuma günü 09:30-09:40 saatleri arasında yapılacak

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş'ten ''Bu güne kadar böyle bir şey'' görmedim diyerek 3 farklı rakamı açıkladı.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 260 bin TL'ye! Yeni Proje!

Toplam 700 konut ve 9 ticari üniteden meydana gelen Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 1+1 daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Güneş enerjisinde 1.3 milyar dolarlık ihale 20 Mart'ta!

Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde 1000 MW kapasiteli güneş santrali için 1.3 milyar dolar yatırım yapılacak. İhalesi 20 Mart'ta yapılacak santral için dünya devlerinin içinde yer aldığı 4 grup başvuru yaptı.

Bağcılar Turkuaz Güneşli satışa çıktı! 480 bin TL'ye!

Doğan Yapı, İstanbul Bağcılar'da bulunan Güneşli Çalışkan Sitesi'ni dönüştürecek. Turkuaz Güneşli adını alan proje 13 katlı 3 bloktan meydana gelecek. Projede 152 adet konut bulunacak.

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap başvuruları ne zaman?

Sivas Gölova TOKİ 3. Etap'ta 76,76 metrekarelik 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Sivas Gölova 3. Etap başvuruları ne zaman?

Kartal'daki Güneş Sitesi'nin yıkım töreni 22 Ocak'ta!

Kartal Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla Güneş Sitesi Yıkım Töreni” gerçekleştirilecektir.

2006 yılında Eltes Güneşi'nde 146.000 liradan başlayan fiyatlarla daire!

2006 yılında Ağaoğlu'nun Ümraniye'de inşa ettiği, yüzde 70 oranında yeşil alanın bulunduğu, Eltes Güneşi Sitesi'nde bulunan daireler 146 bin liradan (623 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Referans Güneşli projesinin 3 haftada yüzde 40'ı satıldı!

Satışa sunulduğu 3 hafta içerisinde konutların ve dükkanların yüzde 40’ının satıldığı Referans Güneşli projesinde peşinde 198 bin TL ’den başlayan avantajlı fiyatlar devam ediyor.

1985 yılında Güneşli'de 3 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 38 bin 769 liraya satıldığı 1985 yılında, Güneşli'de 27 bin metrekare alan içerisinde inşa edilecek iki tip 498 daire, peşin 3 milyon liradan satılacakmış.

Elektrik borçları için son 3 güne girildi!

Elektrik borçları için son 3 güne girildi. Kamu kurumları, belediyeler tarımsal sulama kooperatifleri ve çiftçilerin birikmiş elektrik borçlarını yapılandırmaları için son başvuru tarihi bu hafta sona eriyor.

Güneş Sigorta'nın web sitesi yenilendi!

Güneş Sigorta kurumsal web sitesi www.gunessigorta.com.tr güncel trendler ile tüketicilerin eğilim ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi. Ziyaretçilerine site için dolaşımda kolaylık sağlarken, bilgiye pratik ve hızlı bir biçimde ulaşma imkanı sunuyor

Güneş 3 Sitesi İcradan Haberi

Güneş 3 Sitesi İcradan
Verilen ilan şöyle;


T.C, ERDEMLİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 

SAYI: B.03.1 .İCD.1.33.01.01 -2011/947 Talimat


GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTTIRMA İLANI 

 

Satılmasına karar verilen gayrimenkullerin cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:

Mersin İli Erdemli İlçesi Arpaçbahşiş Mab Mah. 451 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine yapılan Güneş 3 Tatil Sitesi, D Blok Kat: 7,16 nolu bağımsız bölüm mesken vasfındaki taşınmazdır.

Taşınmazın tamamı borçlu Belma ERDİL'e aittir.Taşınmazın açık adresi Arpaçbahşiş Kasabası Yeni Mahalle 303 Sokak Güneş-3 Tatil Sitesi Erdemli-Mersin'dir. Söz konusu, yapı konut sınıfına girmektedir. Binaların taşıyıcı sistemleri esas alınmak sureti ile belirlenen inşaat nevilerine ve yapım tekniğine göre söz konusu yapı betonarme karkas sınıfina girmektedir. Mevcut kullanım şekli apartman dairesi olan söz konusu mesken ; site içerisinde bulunmaktadır. Mesken , zemin+7 katlı binanın zemin zemin+7 katında bulunmaktadır. Site konum olarak deniz kenarına sıfırdır ve...