28 / 04 / 2024

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman genel müdür oldu? İşte Ömer Barlas Ülkü ile ilgili merak edilen her şey...

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın Güneş Sigorta'daki payı yüzde 61,1'e yükseldi!

Vakıf Finansal Kiralama'nın hissedarı Güneş Sigorta AŞ'nin hisselerinin devri hususunda bir anlaşmaya varılamadı. Bu durumda TVF Finansal Yatırımlar'ın, hissedarlarından olan Güneş Sigorta AŞ'nin sermayesindeki payı yüzde 61,1'e yükseldi.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Konut sigortalarında yok yok! Eve tam koruma!

Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz farklı ihtiyaçlara ve beklentilere uygun Güneşli Ev, Güneş Pratik Ev, Güneşli Ev Ekstra gibi birçok kapsamlı paketi sunduklarını söyledi.

Konkordato ilan eden şirketlerin binalarını sigorta tamamlayacak!

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, Yeni Ekonomi Programı'nda yer alan 'reasürans havuzu'nun yarım kalan inşaatların tamamlanması için oluşturulacak bina tamamlama sigortasını kapsayabileceğinin müjdesini verdi.

Konutlarda ve iş yerlerinde sigortalanma oranı çok düşük!

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, olumsuzluklara rağmen sektörün yılı büyüme ve kârlılıkla kapatacağını söylüyor.

Türkiye'de güneş enerjisi yatırımları projelendirilecek!

Inogen Genel Müdürü Soydan: "Türkiye'nin lisanssız elektrik üretiminin yoğunlaştığı bölgelerinde kurulacak hizmet merkezleriyle 3 yıl içinde yapılması planlanan güneş enerjisi santrallerinin büyük bir kısmını projelendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Çorum Tatar'a güneş enerjisine dayalı enerji üretim alanı!

Tatar köyüne yapılması planlanan Güneş Enerjisine Dayalı Enerji Üretim Alanı ile ilgili iI Genel Meclisi rapor hazırlayacak Konu dün yapılan İI Genel Meclisi toplantısında gündeme geldi.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin Haberi

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin


Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi.


Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen “İşinizi Riske Atmayın” konulu toplantıya katılan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin her geçen gün geliştiğini, buna paralel toplumun refah düzeyinin arttığını söyledi.


"Bu, aynı zamanda kaybetmenin de artması anlamına geliyor" diyen Çetin, "Biz de sigortacılığın bilinç olarak yerleşmesi için çalışıyoruz çünkü hepimizin riski var ve bu riski bertaraf etmenin yolu sigortalatmaktadır" ifadesini kullandı.


Çetin, işlerinin öncelikle riski azaltmak, sonrasında ölçerek bedeli karşılığında transfer edilmesini sağlamak olduğuna dikkati çeken Çetin, risk analizinin ardından tavsiyelerine uyan herkesi sigortaladıklarını aktardı.


Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta...