28 / 04 / 2024

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman genel müdür oldu? İşte Ömer Barlas Ülkü ile ilgili merak edilen her şey...



Ömer Barlas Ülkü, 1995 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü alanında yüksek lisansını (MBA) tamamlayan Ömer Barlas Ülkü, iş hayatına 1995 - 1997 senelerinde, yüksek lisans çalışmaları da yürüttüğü ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak adım attı.

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

MÜDÜR OLDU

2000 - 2008 seneleri arasında Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak çalışmalar yürüten Ömer Barlas Ülkü, 2008 - 2012 seneleri arasında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de İç Denetim ve Kontrol Müdürlüğü’nde Müdür oldu. Ömer Barlas Ülkü, 2012 senesinde Finansal Yönetim Bölümü’nün kuruluşunda çalışmalarına devam etti.

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

2012 – 2021 seneleri arasında İş Geliştirme Birimi, Mali Operasyonlar ve Destek Faaliyetleri Birimi, Muhasebe ve Finansman Birimi ile bunun yanı sıra, Bilgi Teknolojileri Birimi’nden sorumlu Grup Başkanı olarak görevine devam eden Ömer Barlas Ülkü, 2021 senesinden itibaren de bu iş birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonda çalıştı.

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

GENEL MÜDÜR OLARAK ATANDI

31 Temmuz 2023 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atanan Ömer Barlas Ülkü, bununla beraber, Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürüyor.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

Geri Dön