28 / 04 / 2024

Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliği

Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliği

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi...

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Vakıf Finansal Kiralama'nın Güneş Sigorta'daki payı yüzde 61,1'e yükseldi!

Vakıf Finansal Kiralama'nın hissedarı Güneş Sigorta AŞ'nin hisselerinin devri hususunda bir anlaşmaya varılamadı. Bu durumda TVF Finansal Yatırımlar'ın, hissedarlarından olan Güneş Sigorta AŞ'nin sermayesindeki payı yüzde 61,1'e yükseldi.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Mars Logistic merkez ofisini Balance Güneşli’ye taşıyor!

Mars Logistic merkez ofisini Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olarak yükselen Balance Güneşli’ye taşıyor.

Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projeleri geliyor!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nden sonra Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Balance Güneşli'de iş ve yaşam standardı yükseliyor!

Güneşli ve çevresinin tek A + ofis projesi olarak öne çıkan Balance Güneşli ‘de, güvenlik, konfor ve verimliliğe yönelik maksimum faydayı sağlamak adına akıllı bina yönetiminde entegre çözümler sunan Honeywell ile yaşamı kolaylaştıran özel otomasyon sistemleri geliştirildi.

Gaziantep Yavuzeli'de Güneş enerjisi ve sulama sistemi kuruldu!

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde kaymakamlık ve tarım müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile 5 çiftçiye, Güneş enerjisi ile sulama sistemi kuruldu.

Balance Güneşli projesinde teslimler Mart ayında başlayacak!

İnşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli, ofis alanlarına yönelik geliştirdiği özel konseptleri ile iş yaşamını konfor ile buluşturuyor.

Balance Güneşli'de ofislere yönelik özel konseptler geliştirildi!

Balance Gayrimenkul imzalı, Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak dikkat çeken Balance Güneşli'de, ofis alanlarına yönelik özel konseptler geliştirildi.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliği Haberi

Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliği


Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi.


Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen “İşinizi Riske Atmayın” konulu toplantıya katılan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin her geçen gün geliştiğini, buna paralel toplumun refah düzeyinin arttığını söyledi.


"Bu, aynı zamanda kaybetmenin de artması anlamına geliyor" diyen Çetin, "Biz de sigortacılığın bilinç olarak yerleşmesi için çalışıyoruz çünkü hepimizin riski var ve bu riski bertaraf etmenin yolu sigortalatmaktadır" ifadesini kullandı.


Çetin, işlerinin öncelikle riski azaltmak, sonrasında ölçerek bedeli karşılığında transfer edilmesini sağlamak olduğuna dikkati çeken Çetin, risk analizinin ardından tavsiyelerine uyan herkesi sigortaladıklarını aktardı.


Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta...