05 / 05 / 2024

güneş tarlası açıldı mı

güneş tarlası açıldı mı

Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek ve doğa dostu enerji kaynaklarını özendirmek için hayata geçirilen ' Güneş Tarlası Projesi ' törenle hizmete girdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Gram altın çıldırdı! Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe damgasını vurdu. Ons altın mayıs ayından bu yana ilk kez 1900 doları görürken gram altın çıldırdı. Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Memur zammını duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur 1 Ocak 2023 duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Doların 5 gün sonra tam ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu! Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Doların 5 gün sonra ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu... Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı... Hemen bakın... 

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Apartman, site, villa çatılarında güneş doğacak! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güneşten elektrik üretimi kapasite sınırını 10 kW’den 25 kW’ye çıkardı. Apartman, site, villa gibi alanlarda vergi, gümrük ve 4. bölge teşviğiyle üretimin yaygınlaştırılmasının önü açıldı.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

güneş tarlası açıldı mı Haberi

güneş tarlası açıldı mı


Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek ve doğa dostu enerji kaynaklarını özendirmek için hayata geçirilen 'Güneş Tarlası Projesi' törenle hizmete girdi. Yılda 420 bin liralık elektrik üretecek olan belediye, bundan sonra hizmet binası ve bazı sosyal tesisler için ücret ödemeyecek. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Yenilenebilir kaynakların kullanımını önemsiyoruz. Projeyi kısa sürede 3 kat büyüteceğiz ve tüm tesislerimizin elektrik masraflarını kendimiz karşılayacağız" dedi.


En kapsamlı projesi

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlaştırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Mezarlığı'nın üst kısmında yer alan, belediyeye ait 30 dönümlük alanda 'Güneş Tarlası' yaratmak için geçen yıl çalışma başlattı. İZKA'nın, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı hibesinden de yararlanan belediye, arazinin 9 dönümlük bölümüne 2 bin 13 adet güneş paneli yerleştirdi. Dün faaliyete...