11 / 05 / 2024

Güneş Teknik Yapı Sanayi iletişim

Güneş Teknik Yapı Sanayi iletişim

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini takip ediyor. Peki, 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Çiftçiler hemen yeni ödemelere bakın... 

Hükümetten dikkat çeken asgari ücrete zam açıklaması: Ne zaman yapılacağını göreceğiz

Herkesin merakla beklediği asgari ücret ile ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz" dedi.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Güneş tarafından kuruldu. 

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gökdemir ve Beşir Gökdemir ortaklığında kuruldu. 

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

Güneş Teknik Yapı Sanayi iletişim Haberi

Güneş Teknik Yapı Sanayi iletişim

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 


Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a) Şirket ner nevi özel inşaat, kat karşılığı inşaat ve Resmi yarı resmi ve özel yol, köprü, baraj, liman, okul ve hastane gibi Bayındırlık tesisleri ile sınaî ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Şirket maksat ve konuları çerçevesinde ihtiyacını karşılamak üzere gayrimenkul inşa edebilir, satın alabilir. Bu tür inşaatların başlangıcından sonuna kadar yapımını taahhüt edebilir. Gayesi için edindiği menkul ve gayrimenkul mallardan şirket gayesi dışına çıkan ve ihtiyaç dışı olanları satabilir. b) Yurt içinde ve yurt dışında inşaat, tesisat, montaj işleri ile her nevi müteahhitlik işlerini...