15 / 05 / 2024

Güneş Uçar

Güneş Uçar

Alter Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Uçar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ocak'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Deha Sokak'ta kuruldu.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı!

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Gümüş Panorama fiyatları 254 bin TL'den başlıyor...

Van'a güneş enerji santrali kurulacak!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı başta Van olmak üzere Bitlis, Hakkari ve Muş illerinin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. Van'da DAKA'nın katkılarıyla toplam bin 422 megavat kumlu elektrik gücü kapasitesine sahip Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımları gerçekleşecek

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

Güneş Uçar Haberi

Güneş Uçar

Alter Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Uçar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Alter Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirketimiz her türlü zemin etüdü yapar. Jeolojik araştırmalarda bulunur.  b. Şirketimiz her türlü Plan ve Proje yapar ve hazırlar. c. Şirketimiz inşaatlar yapar ve inşa eder. d. Şirketimiz zemin sağlamlaştırmak için Forekazık , ankraj ve sondaj işleri yapar e. Şirketimiz Ülke içinde ve Yurt dışında konusu ile ilgili ihalelere katılır, taahhütlerden bulunur ve bu taahhütleri yerine getirir. f. Şirketimiz bütün bu faaliyetleri için ekipmanlar ve makinaları yurt içi ve yurt dışından alır, ithal eder. g. Şirketimiz bütün bu işleri yerine getirebilmek ve elinde...