05 / 05 / 2024

Güneşli Balance nerede

Güneşli Balance nerede

Güneşli Balance projesi Avrupa Yakası'nın Bağcılar'a bağlı Güneşli semtinde inşa ediliyor. Banka kredisi imkanı sunulan projenin satış süreci devam ediyor. İşte Güneşli Balance sosyal yaşam alanları...

Güneşli Balance Yaşam Sokağı!

Güneşli Balance projesinde 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen konutların fiyatları, metrekare birim bazında 4 bin 800 TL olarak satışa sunuluyor. Projede Güneşli Balance Yaşam Sokağı yer alıyor.

Güneşli Balance nerede?

Güneşli Balance nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları yer alıyor...

Güneşli Balance satış ofisi

İçerisinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunan Güneşli Balance satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 447 47 07. Projede satışlar devam ediyor...

Balance Güneşli ödeme koşulları!

Toplam 300 adet bağımsız bölümden meydana gelen Balance Güneşli ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa ediliyor...

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli!

İçerisinde 300 adet bağımsız bölüm bulunan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli, Balance Gayrimenkul tarafından, İstanbul Bağcılar Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance projesinde banka kredisi kullanılıyor...

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Balance Güneşli değişimin kapılarını açıyor!

Balance Güneşli'de yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı sunuluyor..

Balance Güneşli: Burada her şey dengede!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofis yatırımı yapmak isteyen firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'yi Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markalar tercih etti.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Mars Logistic merkez ofisini Balance Güneşli’ye taşıyor!

Mars Logistic merkez ofisini Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olarak yükselen Balance Güneşli’ye taşıyor.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Balance Güneşli'den Eylül kampanyası!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek...

Balance Güneşli'den gayrimenkul kampanyasına destek!

Türkiye ekonomisinde önemli rolü olan inşaat sektörünün el ele verip güç birliği yaptığı bugünlerde, Balance Güneşli de önemli bir adım attı. Balance Güneşli, 31 Ağustos’a kadar 24 ay 0 sıfır faiz uygulaması ve yüzde 20 peşin ödeme üzerinden kampanya yürütecek.

Güneşli Balance nerede Haberi

Güneşli Balance nerede


Güneşli Balance projesinde konutların fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL. Güneşli Balance sosyal yaşam alanları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 



Projede toplam 118 tane plaza ve cadde ofis, 43 tane mağaza, 140 tane ev ve loft ofis bulunuyor. 17 bin metrekare alana yayılan Güneşli Balance projesi 2015'te teslim edilecek. 



Güneşli Balance projesinde plaza ofisler 159 metrekare ile 692 metrekare büyüklüğü arasında, cadde ofisleri 40 metrekare ile 258 metrekare büyüklüğü arasında, ev ve loft ofisleri ise 76 metrekare ile 178 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor. 



Güneşli Balance yaşam sokağı içinde ağaçlandırılmış açık alanlar, restoran ve kafeler,mağazalar bulunmaktadır. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede konut rezidans ve ofisler bulunuyor. 



Güneşli Balance sosyal yaşam alanları olarak sinema odası, hobi ve parti...