29 / 04 / 2024

Güneşli Balance Yaşam Sokağı!

Güneşli Balance Yaşam Sokağı!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Güneşli Balance projesinde 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen konutların fiyatları, metrekare birim bazında 4 bin 800 TL olarak satışa sunuluyor. Projede Güneşli Balance Yaşam Sokağı yer alıyor.




Avrupa Yakası'nda Bağcılar'a bağlı Güneşli semtinde yer alan Güneşli Balance 2015'te teslim ediliyor. Güneşli Balance Yaşam Sokağı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Balance Gayrimenkul  imzası ile inşa edilen  projede toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazanın yer alıyor. Projede  banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Bağcılar Güneşli'de bulunan cadde ofislerinin alanları 40 metrekare ile 258 metrekare arasında, plaza ofislerin alanları ise 159 metrekare ile bin 692 metrekare arasında,  ev ve loft ofislerin alanları ise 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi imkanı sunulan Güneşli Balance projesinde konut, mağaza, ofis ve rezidanslar yer alıyor.


Satış süreci devam eden Güneşli Balance 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Güneşli Balance Yaşam Sokağı kapsamında, ağaçlandırılmış açık alanları konforlu iç mekanlarla bir araya getiren yaşam sokağı, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturuyor. 


Güneşli Balance Yaşam Sokağı'nda restoranlar,  kafeler, mağazalar ve hizmet noktaları bulunuyor.



Güneşli Balance Sosyal Yaşam alanında mağaza ve restoranların yanı sıra parti ve hobi salonu, sinema odası, toplantı odaları, restoran, fitness salonu, pilates stüdyosu, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunacak olan restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı, müzik odası, sauna, buhar odaları da mevcut.




Güneşli Balance fiyat bilgileri

Metrekare birim bazında 4 bin 800 TL.


Güneşli Balance adres bilgileri

Güneşli Balance ulaşım: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul 


Güneşli Balance iletişim bilgileri

Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön