30 / 04 / 2024

GÜneşli Balance projesi

GÜneşli Balance projesi

Güneşli Balance projesinde 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen konutların fiyatları, metrekare birim bazında 4 bin 800 TL olarak satışa sunuluyor. Projede Güneşli Balance Yaşam Sokağı yer alıyor.

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor...

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli!

İçerisinde 300 adet bağımsız bölüm bulunan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli, Balance Gayrimenkul tarafından, İstanbul Bağcılar Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance projesinde banka kredisi kullanılıyor...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli: Burada her şey dengede!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofis yatırımı yapmak isteyen firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'yi Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markalar tercih etti.

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Mars Logistic merkez ofisini Balance Güneşli’ye taşıyor!

Mars Logistic merkez ofisini Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olarak yükselen Balance Güneşli’ye taşıyor.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

GÜneşli Balance projesi Haberi

GÜneşli Balance projesi


Avrupa Yakası'nda Bağcılar'a bağlı Güneşli semtinde yer alan Güneşli Balance 2015'te teslim ediliyor. Güneşli Balance Yaşam Sokağı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Balance Gayrimenkul  imzası ile inşa edilen  projede toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazanın yer alıyor. Projede  banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Bağcılar Güneşli'de bulunan cadde ofislerinin alanları 40 metrekare ile 258 metrekare arasında, plaza ofislerin alanları ise 159 metrekare ile bin 692 metrekare arasında,  ev ve loft ofislerin alanları ise 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi imkanı sunulan Güneşli Balance projesinde konut, mağaza, ofis ve rezidanslar yer alıyor.


Satış süreci devam eden Güneşli Balance 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Güneşli Balance Yaşam Sokağı...