28 / 04 / 2024

Güneşli Balance sosyal yaşam alanları!

Güneşli Balance sosyal yaşam alanları!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Güneşli Balance projesi Avrupa Yakası'nın Bağcılar'a bağlı Güneşli semtinde inşa ediliyor. Banka kredisi imkanı sunulan projenin satış süreci devam ediyor. İşte Güneşli Balance sosyal yaşam alanları...




Güneşli Balance projesinde konutların fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL. Güneşli Balance sosyal yaşam alanları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 



Projede toplam 118 tane plaza ve cadde ofis, 43 tane mağaza, 140 tane ev ve loft ofis bulunuyor. 17 bin metrekare alana yayılan Güneşli Balance projesi 2015'te teslim edilecek. 



Güneşli Balance projesinde plaza ofisler 159 metrekare ile 692 metrekare büyüklüğü arasında, cadde ofisleri 40 metrekare ile 258 metrekare büyüklüğü arasında, ev ve loft ofisleri ise 76 metrekare ile 178 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor. 



Güneşli Balance yaşam sokağı içinde ağaçlandırılmış açık alanlar, restoran ve kafeler,mağazalar bulunmaktadır. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede konut rezidans ve ofisler bulunuyor. 



Güneşli Balance sosyal yaşam alanları olarak sinema odası, hobi ve parti salonu, fitness salonu, pilates stüdyosu, restoran ve kafeler, toplantı odaları, çocuk oyun alanı, buhar ve sauna odaları, müzik odası yer alıyor. 


Güneşli Balance fiyat bilgileri 

4 bin 800 Tl metrekare birim bazında. 


Güneşli Balance adres bilgileri 

Güneşli Balance ulaşım: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / 

İstanbul 


Güneşli Balance İletişim Bilgileri 

Telefon: 0212 447 47 07 

Web: balancegunesli.com.tr 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön