02 / 05 / 2024

Güneşli Greenist nerede

Güneşli Greenist nerede

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında,ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Greenist, 5-15 Nisan tarihlerinde 1+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Güneşli Greenist'te 4 mevsim tatil!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla şehrin göbeğinde dört mevsim tatil vadediyor. Talin Saraylı Dikici “Greenist bizim ilk projemiz." dedi.

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist Güneşli'de son daireler! 477 bin TL'ye!

Greenist Güneşli'de 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor. Greenist Evleri Güneşli projesinde son 40 adet daire kaldı...

Referans Güneşli nerede?

Dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren proje Kiler GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli nerede?

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Revoist Güneşli Residence nerede?

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılacağı Sur Yapı Mirage Residence Evleri'nde daire büyüklükleri değişiyor. Projede 342 daire yer alıyor. Peki Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Güneşli Greenist nerede Haberi

Güneşli Greenist nerede

Güneşli Bölgesi’nin en yeşil projesi olan Greenist konutlarında bahar kampanyası başlıyor. 174 daireden oluşan, herkesin mutlaka bir balkon/teras veya kat bahçesinin olduğu, oda sayısı kadar otoparka ve geniş sosyal alanlara sahip Greenist’te 5-15 Nisan tarihleri arasında bahar kampanyası başlıyor. 1+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirimin uygulanacağı kampanyada sınırlı sayıdaki daireler yaşama hazır. 1+1 daire alımının iyi bir yatırım olacağına dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Bölgemizin son zamanlarda yatırım için çok değerlendiği bir gerçek. Orta vadede metrekare fiyatlarının daha da artacağını da düşünürsek 1+1 daire almanın şu dönemde çok doğru bir yatırım olacağı düşüncesindeyiz” dedi. Greenist konutlarındaki metrekare büyüklüklerinden de bahseden Dikici “Yaklaşık 85 metrekareden oluşan 1+1 dairelerimiz bölgeye oranla büyüklükleri ve ferahlıklarıyla da fark...