07 / 05 / 2024

Güneşli sanayi bölgesi

Güneşli sanayi bölgesi

Eskilerin sanayi bölgesi Güneşli ve Basın Ekspres Yolu, yaşadığı dönüşüm süreci ile dikkat çekiyor. Markalı konut projelerine, ofis ve otellere ev sahipliği yapan bölgenin değeri metro çalışmalarıyla artıyor.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Nirvana Güneşli Evleri geliyor! Yeni proje!

Nirvana Güneşli, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Basın Ekspres'te UMT İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Güneşli, inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Kentsel dönüşümün de etkisi ile sanayi bölgesi konumundan çıkıp yeni bir yüze kavuşan Güneşli- Basın Ekspres Yolu, arazilerin büyük ve işlenebilir olması, parçalı mülkiyet olmaması ve lokasyon avantajı ile yatırım yapmak isteyen inşaat firmalarının dikkatini çekiyor

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Balance Güneşli: Lokasyonu ile değer yaratan ofis projesi!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Güneşli Bölgesi'nin Tek A+ ofis projesi Balance Güneşli!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor.. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da başlayacak...

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...

Güneşli sanayi bölgesi Haberi

Güneşli sanayi bölgesi

İkinci Maslak olarak görülen bölge yeni kimliğine kavuşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Eski erin sanayi bölgesi Güneşli, markalı konut projelerinin Jja yeni merkezi oldu SON dönemde İstanbul Avrupa yakasında en dikkat çeken bölgelerden biri Güneşli oldu.


Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli, özellikle Basm Ekspres Yolu ile Mahmutbey arasındaki bölgenin 'Merkezi İş Alanı' üan edilmesinden soma hızla gelişti. Atatürk Havalimanı'nı kullananlar için de yakın lokasyonda konaklama ihtiyacım karşılayabüecek bölgelerden biri haline gelen Güneşli 'de konut piyasası oldukça hareketlendi. Tüm bunlara ek olarak, bölgeye talebi artıran ticari nitelikli yatırımlara da devamlı yenileri ekleniyor. Hem altyapı, hem de geliştirilen gayrimenkul projelerinin bölgeye değer katmaya devam edeceği belirtiliyor. 


MERKEZİ KONUMDA 

Konumuyla dikkat çeken Güneşli, Atatürk Havalimanı'na, Basm Ekspres Yolu, E-5 ve Tem bağlantı yollarına yakınlığı Kağıthane üzerinden...