15 / 05 / 2024

Güneşli Vizyon Gayrimenkul son durum

Güneşli Vizyon Gayrimenkul son durum

Otuz yedi yıldır Bahçelievler'de gayrimenkul ve inşaat üzerine faaliyet gösteren Vizyon Gayrimenkul, Güneşli meydanda Güneşli Vizyon Gayrimenkul olarak faaliyete başladı.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Referans Güneşli 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Güneşli'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Referans Güneşli değerleme raporu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu yayınladı.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Nurol Park Evleri 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli açık adres!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nurol Park Güneşli güncel fiyatlar 2016!

Toplam 1.118 konuttan meydana gelen Nurol Park Güneşli projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Güneşli güncel fiyatlar 2016!

Güneşli Vizyon Gayrimenkul son durum Haberi

Güneşli Vizyon Gayrimenkul son durum

Otuz yedi yıldır Bahçelievler'de gayrimenkul ve inşaat üzerine faaliyet gösteren Vizyon Gayrimenkul Güneşli meydanda Güneşli Vizyon Gayrimenkul olarak faaliyete başladı. Güneşli Vizyon Gayrimenkul görkemli bir açılışla hizmete girerken açılışına önemi iş adamları, siyasiler, yöneticiler katıldı. 


Güneşli Vizyon Gayrimenkul ortakları Asım Aygün, Ahim Çay, İlyas Fettahoğlu Güneşli Haber Gazetesine verdikleri demeçte "Güneşli Vizyon Gayrimenkul -Vizyon Fettahoğlu İnşaat olarak Bağcılar'da da yeni, lüks yaşam alanları inşa etmek amacıyla Güneşli meydanda ofisimizi açıp hizmetlerimize devam etmek istiyoruz" dediler. 


Güneşli Haber Gazetesinin faaliyet alanlarınız, hizmetleriniz nelerdir sorusuna "Biz Bahçelievler'de otuz yedi yıldır gayrimenkul ve inşaat sektöründe kurumsal anlamda marka değeri olan bir kuruluşuz. Bunu da Bağcılar ilçesinde sürmek adına satılık arsalar, satılık daireler, kentsel dönüşüm projeleri, kat karşılığı inşaat, arsa alım-satımı gibi alanlarda hizmet vermekteyiz"...