24 / 07 / 2024

güneştepe Penka Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

güneştepe Penka Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Penka Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Hamza Kızılırmak ve Muzaffer Güngör tarafından kuruldu

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri’nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Güneştepe Mahallesi’nde yeni ve modern bir spor tesisi inşa etti.

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

Osmangazi Güneştepe'nin eksikleri gideriliyor!

Mahalle ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

güneştepe Penka Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

güneştepe Penka Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Penka Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hamza Kızılırmak ve Muzaffer Güngör tarafından 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Penka Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Penka Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş adresi:  Güneştepe Mahallesi Soğanlı Caddesi No:153/B...