05 / 05 / 2024

Güneşyol Emlak iletişim

Güneşyol Emlak iletişim

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Güneşyol Emlak iletişim Haberi

Güneşyol Emlak iletişim

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu...