07 / 05 / 2024

Güney Akımdan gaz sevkiyatı durdu mu

Güney Akımdan gaz sevkiyatı durdu mu

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu. Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Malatya Güney Kuşak Yolu'nun 6.5 kilometresi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu'nun 7 kilometrelik bölümünü ortadan ikiye ayıran Derme Kanalı’nda genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Malatya Güney Kuşak Yolu'nda sona gelindi!

Malatya’nın güneyindeki şehirleşmeye paralel olarak, kent içi ulaşımda trafiği önemli derecede rahatlatacak olan Güney Kuşak Yolu projesinin önemli bir kısmında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Malatya Güney Kuşak Yolu tamamlanıyor!

Ulaşım planlamasının en önemli parçaları olan Kuzey ve Güney kuşak yollarında önemli mesafeler kat eden Malatya Büyükşehir Belediyesi 10 kilometre uzunluğundaki Güney Kuşak yolunda bugüne kadar 5.5 kilometrelik bölümü tamamladı.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Akımdan gaz sevkiyatı durdu mu Haberi

Güney Akımdan gaz sevkiyatı durdu mu


 Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.  


Gazprom Basın Merkezi'nden  yapılan açıklamada, boru hatlarındaki çalışmanın Türkiye'ye sevk edilen gazın miktarında değişmeye neden olmayacağı kaydedildi.  


Açıklamada, bu süreçte Türkiye'nin ihtiyacının alternatif hatlardan ya da  yer altı depolarından artışa gidilerek sağlanacağı ifade edildi. 


Türkiye, Almanya'dan sonra Rusya'dan en çok gaz satın alan ikinci ülke konumunda bulunuyor. 2013'de Rusya'dan Türkiye'ye iki farklı hattan 26,61 milyar metreküp gaz sevk edildiği...